Pagrindinis » vaikai » Sintezatoriaus uogienė: „Modern Talking“ (2 dalis)

Sintezatoriaus uogienė: „Modern Talking“ (2 dalis)

vaikai : Sintezatoriaus uogienė: „Modern Talking“ (2 dalis)

Pirmoje pasakojimo apie grupės istoriją dalyje papasakojome, kaip ji gimė ir kas lėmė jos iširimą.

Dešimtasis dešimtmetis buvo būdingas tuo, kad visi įrašų kompanijų bosai pakvietė muzikantus atnaujinti savo duetą. Bet Dieteris dar nenorėjo girdėti apie nieko panašaus.

Straipsnio turinys

  • Grįžimas į sceną
    • Taigi kai bus kažkas naujo "> Singlai:
    • Vhs
    • Vcd
    • DVD

Grįžimas į sceną

Vėl kartu

Bet tai truko lygiai tol, kol viskas jam sekėsi. Kai jo finansinė padėtis nukrito žemiau cokolio, tada jis galvojo, kaip grįžti prie aukso kasyklos plėtros.

Iš pradžių jis iškvietė Thomasą, tariamai atsitiktiniam pokalbiui. Ten jis palietė temą, kaip bandyti atgaivinti senąjį duetą. Tomas reagavo gana neaiškiai, sakydamas, kodėl kažkam jų reikia dabar “

„Back For Good“ tampa bestseleriu. Septintasis grupės albumas užėmė antrąją vietą pasaulio topuose! Tačiau jis, kaip galima tikėtis, buvo geras ne tiek muzikiniu, kiek nostalgišku požiūriu. Buvo tik keturios naujos dainos, o senieji gerbėjai domėjosi tik naujomis dainomis, o ne įsitraukė į skylutes. Tačiau Bolenas visuomet sutelkė dėmesį į jaunimo auditoriją.

Netrukus Bolenui buvo įsakytas pasaulio taurės himnas. Ten jis sėkmingai išsigando, tiesiogine prasme nuplėšdamas pirmąsias dvi „The Final Countdown“ priemones. Bet kadangi pagal įstatymą plagiatu laikomos tik keturios iškraipytos priemonės, šiuo požiūriu Dieteris buvo be galo švarus ir tai turėjo neigiamos įtakos CD pardavimui.

Taigi kada bus kažkas naujo?

Nostalgija yra gera, tvirtai padaryta sena - taip pat, bet nauja vis tiek yra naujesnė. Todėl gerbėjai laukė kito albumo, kad bent jau galėtų atrasti gausybę šviežių kompozicijų. Komandai sunkumas buvo tas, kad reikėjo užkariauti ir senus gerbėjus, ir įdarbinti naujus. Tačiau singlas „You Are Alone“ su tuo susidorojo gana sėkmingai.

Muzikantai ne iš karto suprato, kad dalykinį ir asmeninį gyvenimą reikia atskirti.

Europos schemoje jis truko beveik dvidešimt savaičių. Nors, kas žino, galbūt tai iš tikrųjų buvo susijęs su senu gerbėjų jausmu dėl savo jaunystės, o atsivertusieji tikrai domėjosi protėvių dinozaurų muzika. Ne dinozaurų protėviai - tai yra „The Beatles“, būtent jų tėvų stabai.

Ir tada viskas vyko tokiu peiliu, kad nėra noro išsamiai aprašyti. Ir viskas todėl, kad muzikantai suprato, kad vis dėlto verslo ir asmeninį gyvenimą reikia atskirti. Taigi jie truko penkerius metus. Tai galima pasakyti net ilgiau nei pirmą kartą. Dieteris vėl sakė, kad atėjo laikas uždengti suolą ir kad toliau jis ir Tomas pergyvens gyvenimą skirtingais būdais.

Diskografija:

  • 1986 m Kompaktiškas Kolekcija ( Hong Kongas )
  • 1987 m Singlai Kolekcija
  • 1987 m Šiuolaikiška Kalbi Pasakojimas
  • 1988 m. - „Best Of“
  • 1988 m. - geriausia šiuolaikinių pokalbių tema (Nr. 16, Vokietija )
  • 1988 m. - tu esi mano širdis, tu esi mano siela
  • 1988 - romantiški sapnai
  • 1988 m. - „Greatest Hits Mix“ (paskelbta Ispanijoje (Nr. 11) ir Brazilijoje, retenybė)
  • 1988 m. - „Maxi“ albumas
  • 1989 - Ei, tu
  • 1989 m. - geriausi šiuolaikinių pokalbių hitai
  • 1991 - Kolekcija
  • 1991 - galite laimėti, jei norite
  • 1997 m. - „Cristal Collection“ (Prancūzija)
  • 1998 m. - „Modern Talking Medley“ (rinkinys Australijai )
  • 1999 - Tu esi mano širdis Tu esi mano siela
  • 2000 m. - gerbėjų klubas „Thomas Anders CD“, 2000 m
  • 2000 m. - „Grandes Éxitos“ (Venesuela)
  • 2001 m. - gerbėjų klubas „Thomas Anders CD“, 2001 m
  • 2001 m. - Pasirinkti singlai '85 -'98 (10CDBox)
  • 2001 m. - „Geriausias pasirinkimas“ (Nr. 96 Vengrija, Nr. 2 Estija , Nr. 7 Rusija )
  • 2002 m. - geriausias šiuolaikinių kalbų kūrėjas (2CD) (Nr. 14 Prancūzija )
  • 2002 - „Les Essentiels“
  • 2002 - Auksiniai metai (3xCD)
  • 2002 - Vis dar turime svajonių (didžiausios šiuolaikinių kalbų meilės baladės)
  • 2003 - Kalbėkimės! ... Geriausias šiuolaikinių kalbų (2CD)
  • 2003 m. - Galutinis albumas (BMG) (# 3 Vokietija, # 1 Pietų Afrika, # 2 Malta, # 14 Europa)
  • 2003 m. - geriausi hitai (Pietų Korėja) (Nr. 18 Pietų Korėja )
  • 2004 m. - Nur Das Beste
  • 2004 m. - „GWIAZDY XX WIEKU“ (# 43 Lenkija )
  • 2005 - geriausias iš geriausių
  • 2005 - „Best Of“ (Danija)
  • 2007 m. - „Atgal už gerą“ / Amerika + premijos (2CD) (Honkongas)
  • 2007 m. - „Goldstücke“ - „Die Größten Hits & Erfolge“)
  • 2007 m. - Remix albumas (geriausias iš geriausių)
  • 2007 m. - hitai (2 kompaktiniai diskai)
  • 2008 m. - 1 modernus kalbėjimas (2 kompaktiniai diskai)
  • 2008 - Visi geriausi - galutinė kolekcija (3 kompaktiniai diskai)
  • 2008 - hitų kolekcija
  • 2009 m. - „Flashback“ - „I Grande Successi Originali“ (Italija)
  • 2009 m. - „Steel Box“ kolekcija - geriausi hitai
  • 2010 m. - 25 metų disko-pop (# 17 Vokietija , Nr. 10 Austrija , Nr. 89 Lenkija )
  • 2010 m. - moderni „Talking & Blue“ sistema - Das Nummer 1. Albumas!
  • 2010 - Širdis ir siela

Singlai:

  • 1984 m. „Tau yra mano širdis, tu esi mano siela“ (Nr. 1 Vokietija, Nr. 1 Belgija, Nr. 1 Danija, Nr. 1 Italija, Nr. 1 Ispanija, Nr. 1 Graikija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 1 Austrija), Nr. 1 Šveicarija, Nr. 1 Suomija, Nr. 1 Portugalija, Nr. 1 Libanas, Nr. 2 Pietų Afrika, Nr. 3 Prancūzija, Nr. 3 Švedija, Nr. 3 Norvegija, Nr. 15 Japonija, Nr. 56 Jungtinė Karalystė) (8 mln. Pardavimų)
  • 1985 m. „Galite laimėti, jei norite“ (Nr. 1 Vokietija, Nr. 1 Austrija, Nr. 1 Belgija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 2 Šveicarija, Nr. 2 Portugalija, Nr. 3 Danija, Nr. 5 Suomija, Nr. 6 Švedija, # 6 Nyderlandai, # 8 Prancūzija, # 10 Pietų Afrika, # 70 Jungtinė Karalystė)
  • 1985 m. „Cheri, Cheri Lady“ (Nr. 1 Vokietija, # 1 Honkongas, Nr. 1 Graikija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 1 Austrija, Nr. 4 Portugalija, Nr. 7 Italija, Nr. 10 Nyderlandai, Nr. 15 Pietų Afrika, # 44 Japonija)
  • 1985 m. „Tu esi mano širdies ledi“ (paskelbtas singlas tik Pietų Afrikoje)
  • 1986 m. Brolis Louie (Nr. 1 Vokietija, Nr. 1 Švedija, Nr. 1 Ispanija, Nr. 1 Čilė, Nr. 1 Graikija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 1 Pietų Afrika, Nr. 2 Airija, Nr. 4 Jungtinė Karalystė ir Nr. 10 Portugalija), Nr. 5 Italija, Nr. 15 Meksika, Nr. 16 Nyderlandai, Nr. 34 Kanada)
  • 1986 m. „Atlantida skambina (SOS meilei)“ (Nr. 1 Vokietija, Nr. 1 Belgija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 2 Austrija, Nr. 2 Ispanija, Nr. 3 Šveicarija, Nr. 6 Nyderlandai, Nr. 14, Pietų Afrika, # 55 Jungtinė Karalystė)
  • 1986 m. „Geronimo Cadillac“ (Nr. 3 Vokietija, Nr. 1 Ispanija, Nr. 1 Turkija, Nr. 1 Izraelis, Nr. 4 Pietų Afrika, Nr. 23 Italija, Nr. 25 Egiptas ir Nr. 36 Nyderlandai)
  • 1986 m. „Duok man ramybę žemėje“ (Nr. 29 Vokietija , Nr. 7 Belgija ir Nr. 28 Austrija )
  • 1986 m. Lonely Tears Chinatown (Nr. 9 Ispanija, singlas išleistas tik Ispanijoje)
  • 1987 m. „Jet Airliner“ (Nr. 7 Vokietija, Nr. 1 Turkija, Nr. 16 Pietų Afrika, Nr. 3 Ispanija, Nr. 36 Nyderlandai)
  • 1987 m. „Per 100 metų“ (Nr. 30 Vokietija, Nr. 1 Turkija, Nr. 4 Ispanija, Nr. 18 Pietų Afrika)
  • 1987 m. „Nesijaudink“ (singlas išleistas tik Ispanijoje, Nr. 25 Ispanijoje)
  • 1987 m. „Tu ir aš“ (paskelbtas singlas tik Pietų Afrikoje)
  • 1988 m. „Locomotion Tango“ (singlas išleistas tik Danijoje)
  • 1998 m. „Tau yra mano širdis, tavo siela '98“ (Nr. 2 Vokietija, Nr. 1 Peru, Nr. 1 Albanija, Nr. 1 Kroatija, Nr. 1 Turkija, Nr. 2 Libanas, Nr. 8 Airija, Nr. 17 Honkongas)
  • 1998 m. „Brolis Louie ’98“ (Nr. 16 Vokietija, Nr. 1 Argentina, Nr. 1 Čilė, Nr. 1 Turkija, Nr. 2 Prancūzija, Nr. 12)
  • 1998 m. „Cheri Cheri Lady '98“ (# 1 Argentina \ „Air Play“ lentelė, # 20 Honkongas \ „Air Play“ lentelė)
  • 1998 m. „Space Mix '98 - mes pasinaudojame proga“ (Nr. 19 Argentina, Nr. 14 Prancūzija, Nr. 15 Graikija, Nr. 4 Vengrija ir Nr. 56 Europa)
  • 1999 m. „Brother Louie '99“ (JK išleistas „Promo“ singlas užima 5 vietą JK šokių tope)
  • 1999 m. „Tu ne vienas“ (Nr. 7 Vokietija, Nr. 1 Peru, Nr. 5 Ispanija, Nr. 4 Libanas, Nr. 5 Argentina, Nr. 13 Prancūzija, Nr. 10 Japonija \ „Airplay Top 100“, Nr. 15 Švedija, Nr. 36 - Brazilija)
  • 1999 m. „Nuplėšk mano širdį / Tu ne tu vienas“ (NSYNC / „Modern Talking“) (maxi promo singlas Meksikai )
  • 1999 m. „Seksualus seksualus meilužis“ (Nr. 16 Vokietija, Nr. 9 Suomija, Nr. 9 Vengrija, Nr. 13 Libanas, Nr. 20 Argentina, Nr. 25 Švedija)
  • 2000 m. „Kinija jos akimis“ (Nr. 8 Vokietija, Nr. 3 Estijoje, Nr. 6 Ispanijoje, Nr. 7 Vengrijoje, Nr. 1 Moldova, Nr. 15 Libanas, Nr. 26 Švedija)
  • 2000 m. „Neatimk mano širdies“ (Nr. 1 Rusija, Nr. 41 Vokietija, Nr. 8 Vengrija, Nr. 18 Latvija, Nr. 18 Moldova, Nr. 20 Estijoje)
  • 2001 m. „Laimėk lenktynes“ (Nr. 5 Vokietija, Nr. 1 Rumunija, Nr. 3 Vengrija, Nr. 11 Estija, Nr. 16 Argentina, Nr. 36 Švedija, Nr. 47 Šveicarija ir Nr. 54 Austrija). Daina pasiekė pirmą vietą Kazachstano kanale „Europa +“ ir # 2 per „MUZ-TV Russia“)
  • 2001 m. „Paskutinis išėjimas į Brukliną“ (Nr. 37 Vokietija, Nr. 2 Estija, Nr. 7 Rusija)
  • 2002 m. „Paruošta pergale“ (Nr. 7 Vokietija, Nr. 3 Vengrija, Nr. 9 Rusija, Nr. 11 Ispanija, Nr. 13 Pietų Korėja)
  • 2002 m. „Džuljeta“ (Nr. 25 Vokietija, Nr. 3 Ukraina, Nr. 3 Vengrija, Nr. 4 Paragvajus, Nr. 10 Rusija)
  • 2003 m. „TV daro superžvaigždę“ (# 2 Vokietija, # 4 Rusija, # 11 Europos bendroji diagrama)

Vhs

  • 1986 m. Vaizdo įrašas („WEA Music“)

Vcd

  • 2003 m. Kalbėkime! ... Geriausias šiuolaikinių pokalbių kompaktinis diskas („BMG Music Taiwan Inc“) (Taivanas , reklama )
  • 2003 m. Galutinis albumas - „The Ultimate“ („BMG Music“ (Malaizija) Sdn Bhd) (Malaizija )
  • 2007 m. Super geriausi hitai („Sony BMG Music Entertainment“) (Malaizija )

DVD

  • 2003 m. Galutinis albumas - svarbiausias DVD („Hansa Records“)

Rekomenduojama
Palikite Komentarą